Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Søndag d. 6. februar 2022, kl. 14:00
Eva Thestrup Sandfort & Marianne Stagetorn Kolos
FLYTTET til 13/3 - La Glace - koncert

NB! Koncerten udsættes til den 13.marts samme tid, grundet det høje smittetryk i januar/februar måned. Vi håber en ny dato vil give mulighed for et bedre fremmøde.

Med koncerten har vi valgt at forene kunsten i musikken og køkkenet på smukkeste vis.

Engang for år tilbage hed organisten i Oppe Sundby Kirke Dema Pedersen. Selvsamme Dema Pedersen er så faktisk farmor til Marianne Stagetorn Kolos fra Conditori La Glace i København. Det førte til idéen om en eftermiddag med såvel musik som konditorkunst.

Vi indleder med en kirkekoncert, hvor der bliver opført orgelmusik fra Marianne Stagetorn Kolos' farmors tid. Bagefter går vi over i Sognehuset, og her bliver der et kagebord, som vi nyder under akkompagnement fra vores udmærkede Bechstein-flygel i bedste salon-stil.

Vi vil også gerne opfordre sognebørnene til at bage en kage til lejligheden, som de skænker til arrangementet til gengæld for gratis adgang og hygge i festlige rammer.

Giv gerne besked til organist Eva Thestrup Sandfort, hvis du vil vise sognet - og La Glace - din kagekunst.